Doe mee!

 

Op verschillende manieren kunt u betrokken zijn bij BuurtmuseumLeidenNoord.

We lanceren regelmatig op tijdstippen gerichte oproepen rond één of meerdere thema’s aansluitend op de tentoonstellingen die gaan komen. We maken dan een foto van geselecteerde voorwerpen of scannen geselecteerde foto’s in. Ook noteren we de informatie en verhalen die u ons vertelt. Daarnaast maken we een schriftelijke overeenkomst over het gebruik van uw foto’s.

Kom op bezoek

Hou uzelf op de hoogte van de gebeurtenissen, tentoonstellingen en activiteiten in het museum. Regelmatig zijn er activiteiten te vinden op onze website. Op Facebook, Twitter en Flickr worden de foto’s en ervaringen gedeeld.

Deel je ideeën

Om een museum van de buurt te kunnen zijn hebben wij je inspirerende ideeën  en uitdagende bijdragen nodig. Je kunt je ideeën met ons delen via de website of iemand van het museum benaderen.

Deel je talenten

Wij werken met geweldige vrijwilligers die hun bijdrage leveren aan onze activiteiten, aan het opbouwen van tentoonstellingen en deze succesvol maken.

Heb je schrijverstalent, ben je geïnteresseerd in historie, ben je goed in het vertellen van verhalen, ben je kunstenaar, hobbyist of erg goed in techniek? Wij hebben je nodig. Neem contact met ons op via het contactformulier Mail ons.

Deel je spullen

We hebben spullen nodig. We hebben een wenslijst:

Een electrische decoupeer zaag

Digitale fotolijstjes

Kleurpotloden

Scharen

Tangetjes

Hamer

Schroevendraaiers

Nijptang

Lijmpistool

Vrienden

BmLN  is een non-profit organisatie en kan blijven bestaan door de bijdragen van mensen die van onze gemeenschap houden en zich verbonden voelen met cultuur. De enige manier om ons werk te blijven doen is door een bijdrage van mensen zoals jij, mensen met hart voor Leiden Noord. Mensen die geven om de gewoonten en gebruiken uit de buurt op het gebied van muziek, eten, kunst, taal, feestvieren; de dingen die de mensen denken, doen en hebben. Met jouw bijdrage kunnen wij vrolijke en toegankelijke evenementen en tentoonstellingen blijven maken.

 

"Stort een tientje en word ons vriendje":       

Stort minimaal € 10,00 op Rabobankrekening 0350 7569 45

Ten name van:  Vrienden van BmLN, Leiden Noord

Onder vermelding van uw naam, adres en e-mail.

Wij nodigen je één keer per jaar uit voor de vrienden ontmoeting.

.

 

 

Deel pagina